Ανακοίνωση για την αναστολή λειτουργίας του Γυμναστηρίου λόγω του Κορονοϊού

Αγαπητά μέλη, σας ανακοινώνουμε ότι το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο παραμένει κλειστό, σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο όλων των Πανεπιστημίων της χώρας.

Ως εκ τούτου, όλες οι δραστηριότητές του, συμπεριλαμβανομένων των πρωταθλημάτων, των αθλητικών ακαδημιών που διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα και των "Αθλοτόπων", δε θα λειτουργήσουν. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία όλων των προγραμμάτων.

Δείτε παρακάτω τη δήλωση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια: 

"Κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, η Kυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλης της χώρας μέχρι νεωτέρας. Αυτό αφορά βρεφονηπιακούς σταθμούς, σχολεία, ΙΕΚ, Πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια. 

Το έκτακτο αυτό μέτρο γίνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται άμεσα ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανηλίκων μαθητών και μαθητριών. Προβλέπεται, επίσης, ειδική μέριμνα για τις επιχειρήσεις οι οποίες πλήττονται.

Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να τονίσω ότι πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική ευθύνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, καθώς το μέτρο αφορά στην μείωση της διασποράς της νόσου."