ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Για την εγγραφή  στο Γυμναστήριο απαιτούνται

 1. Η Ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) πρέπει να είναι σε ισχύ i,ii

i) Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες ΑΠΘ που δε διαθέτουν ακόμα ακαδημαϊκή ταυτότητα, κάνουν εγγραφή στο γυμναστήριο, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α) Βεβαίωση εγγραφής από το τμήμα εισδοχής, β) Αστ. Ταυτότητα και γ)1 Φωτογραφία, (ώστε  να εκδοθεί ηλεκτρονικά η κάρτα εισόδου), την οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους  στην αθλητική εγκατάσταση.

ii) Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ή υπ. Διδάκτορες, που έχουν ακαδημαϊκή ταυτότητα χωρίς 16ψήφιο ΑΜ, θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά 1 φωτογραφία, (ώστε να εκδοθεί ηλεκτρονικά η κάρτα εισόδου), την οποία θα πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση.

 1. Αποστολή του δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα, (https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf),  στην ηλεκτρονική διεύθυνση (registration@ad.auth.gr), το οποίο θα πρέπει να ανανεώνεται εβδομαδιαία και να κατατίθεται κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση.
 2. Καταβολή του ποσού εγγραφής για την ακαδημαϊκή χρονιά στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού: 5202-061572-139, IBAN: GR7801722020005202061572139 και αποστολή της απόδειξης στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου,  (registration@ad.auth.gr), συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:
 • Αιτιολογία: Κωδ. Έργου: 87747 και το ονοματεπώνυμο
 • Δικαιούχος: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΑΠΘ

 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη συμπλήρωση του 16ψήφιου αριθμού (ΑΜ), ο οποίος βρίσκεται στην πίσω πλευρά της ακαδημαϊκής ταυτότητας, καθώς το οποιοδήποτε λάθος δε θα επιτρέπει την ηλεκτρονική εγγραφή ή και την ανανέωσή της.

 


Ωράριο λειτουργίας

 • Οι εξωτερικοί χώροι του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου θα είναι διαθέσιμοι για το κοινό, κάθε μέρα, Δευτέρα–Παρασκευή, 9:00-20:00
 • Η πισίνα στο Εθνικό κολυμβητήριο θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, Δευτέρα –Παρασκευή, 10:00-13:00.

Κόστος 

 • Βασική εγγραφή: 20€ για την ακαδημαϊκή χρονιά
 • Μέλη πολύτεκνων οικογενειών, εγγράφονται στο ΠΓ με κόστος 10€ (απαιτείται η επίδειξη και ηλεκτρονική αποστολή στο registration@ad.auth.gr  του πολυτεκνικού πάσο σε ισχύ)

Κανόνες και προϋποθέσεις

 • Φοιτητής/τρια που δεν έχει κάνει εγγραφή στο Γυμναστήριο, δεν έχει δικαίωμα εισόδου.
 • Η είσοδος στους φοιτητές και στις φοιτήτριες επιτρέπεται μόνο μετά την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας στη φύλαξη και τη θετική ηλεκτρονική σάρωσή της στην είσοδο του Γυμναστηρίου. Μέλος που δε διαθέτει ακαδημαϊκή ταυτότητα ή κάρτα μέλους (π.χ. την ξέχασε ή την έχασε) δε δικαιούται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να εισέλθει στο Γυμναστήριο.
 • Απαραίτητη καταγραφή στον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID-19.
 • Επίδειξη και ηλεκτρονική αποστολή στο registration@ad.auth.gr του δελτίου  καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα (https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf), καθώς και ανανέωσή του κάθε εβδομάδα, όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ, στις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Γ΄ΦΑΣΗΣ , για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους .

 • Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της κολύμβησης, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να στείλουν ηλεκτρονικά, την απαραίτητη ιατρική γνωμάτευση από δερματολόγο.
 • Μέλη πολύτεκνων οικογενειών, εγγράφονται στο ΠΓ με κόστος 10€ (απαιτείται η επίδειξη και αποστολή πολυτεκνικού πάσο σε ισχύ).
 • Ο εξοπλισμός του κάθε ασκούμενου αποτελεί προσωπική ευθύνη. Το γυμναστήριο δεν επιτρέπεται να παρέχει εξοπλισμό εκγύμνασης στους ασκούμενους.
 • Η προσέλευση και η χρήση των χώρων του γυμναστηρίου, θα μπορεί να γίνεται αποκλειστικά και μόνο όταν θα έχει ολοκληρωθεί η αποστολή του e-mail, με την απόδειξη πληρωμής, που θα ορίζει και την επιβεβαίωση της εγγραφής.

Εγγραφές

Οι εγγραφές ξεκινάνε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ