ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Για τους εργαζόμενους οι οποίοι είναι κάτοχοι Ακαδημαϊκής ταυτότητας με 16ψήφιο αριθμό ΑΜ στο πίσω μέρος, απαιτείται:

 1. Αποστολή του δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα, (https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf),  στην ηλεκτρονική διεύθυνση (registration@ad.auth.gr), το οποίο θα πρέπει να ανανεώνεται εβδομαδιαία και να κατατίθεται κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση.
 2. Καταβολή του ποσού εγγραφής για την ακαδημαϊκή χρονιά στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού: 5202-061572-139, IBAN: GR7801722020005202061572139 και αποστολή της απόδειξης στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου,  (registration@ad.auth.gr ), συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:
 • Αιτιολογία: Κωδ. Έργου: 87747 και το ονοματεπώνυμο
 • Δικαιούχος: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΑΠΘ

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη συμπλήρωσητου 16ψήφιου αριθμού (ΑΜ), ο οποίος βρίσκεται στην πίσω πλευρά της ακαδημαϊκής ταυτότητας, καθώς το οποιοδήποτε λάθος δε θα επιτρέπει την ηλεκτρονική εγγραφή ή και την ανανέωσή της

Για τους εργαζόμενους οι οποίοι  ΔΕΝ είναι κάτοχοι Ακαδημαϊκής ταυτότητας με 16ψήφιο αριθμό ΑΜ στο πίσω μέρος, απαιτούνται τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικά, ώστε να εκδοθεί η ηλεκτρονική κάρτα μέλους:

 1. Βεβαίωση εργασίας από το ΑΠΘ ή άλλο Ίδρυμα.
 2. Αστυνομική Ταυτότητα.
 3. Μία (1)  φωτογραφία.
 4. Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα, (https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf), το οποίο θα πρέπει να ανανεώνεται εβδομαδιαία και να κατατίθεται κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση.
 5. Καταβολή του ποσού εγγραφής για την ακαδημαϊκή χρονιά στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού: 5202-061572-139, IBAN: GR7801722020005202061572139 και αποστολή της απόδειξης στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου,  (registration@ad.auth.gr ), συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:
 • Αιτιολογία: Κωδ. Έργου: 87747 και το ονοματεπώνυμο
 • Δικαιούχος: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΑΠΘ

 

Κόστος 

Το κόστος εγγραφής είναι 60€/ακαδημαϊκό έτος.

Ωράριο λειτουργίας

 • Οι εξωτερικοί χώροι του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου θα είναι διαθέσιμοι για το κοινό, κάθε μέρα, Δευτέρα–Παρασκευή, 9:00-20:00
 • Η πισίνα στο Εθνικό κολυμβητήριο θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, Δευτέρα–Παρασκευή, 10:00-13:00.

Κανόνες και προϋποθέσεις

 • Εργαζόμενη/ος που δεν έχει κάνει εγγραφή στο Γυμναστήριο, δεν έχει δικαίωμα εισόδου.
 • Η είσοδος στους εργαζόμενους επιτρέπεται μόνο μετά την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας στη φύλαξη και τη θετική ηλεκτρονική σάρωση της στην είσοδο του Γυμναστηρίου. Μέλος που δε διαθέτει ακαδημαϊκή ταυτότητα ή κάρτα μέλους (π.χ. την ξέχασε ή την έχασε) δε δικαιούται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να εισέλθει στο Γυμναστήριο.
 • Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της κολύμβησης, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να στείλουν, ιατρική γνωμάτευση δερματολόγου.
 • Για τους εργαζόμενους με ηλικία άνω των 65 ετών, απαιτείται και η επίδειξη ή αποστολή ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο ή παθολόγο.
 • Απαραίτητη καταγραφή στον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID-19.
 • Επίδειξη και ηλεκτρονική αποστολή στο registration@ad.auth.gr  του δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα (https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf), καθώς και ανανέωσή του κάθε εβδομάδα, όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ, στις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Γ΄ΦΑΣΗΣ (σελ. 1), για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.
 • Ο εξοπλισμός του κάθε ασκούμενου αποτελεί προσωπική ευθύνη. Το Γυμναστήριο δεν επιτρέπεται να παρέχει εξοπλισμό εκγύμνασης στους ασκούμενους.
 • Η προσέλευση και η χρήση των χώρων του γυμναστηρίου, θα μπορεί να γίνεται αποκλειστικά και μόνο όταν θα έχει ολοκληρωθεί η αποστολή του e-mail, με την απόδειξη πληρωμής, που θα ορίζει και την επιβεβαίωση της εγγραφής.

Εγγραφές

Οι εγγραφές ξεκινάνε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ