Διαιτολογικό Γραφείο Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου ΑΠΘ

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα 18.00-20.00
Πέμπτη 18.00-20.00
Παρασκευή 17.00-19.00

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με δυο τρόπους

1. Στη Reception του ΠΓ κάθε απόγευμα 15.00-20.00 ή τηλεφωνικά στο 2310 99 26 30 τις ίδιες ώρες 

2. Στο Διαιτολογικο Γραφείο κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 18.00-20.00 ή τηλεφωνικά στο 2310 99 26 68 τις ίδιες ώρες και ημέρες

 
Αφορά:
  • Φοιτήτριες και φοιτητές που θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με θέματα διατροφής. Άτομα που θέλουν να εφαρμόσουν ένα επιστημονικά καταρτισμένο  πρόγραμμα  διατροφής με σκοπό την καταπολέμηση της παχυσαρκίας,  τη μείωση του βάρους τους, τη βελτίωση της υγείας, πρόληψη πιθανόν μελλοντικών ασθενειών που σχετίζονται με τη διατροφή και γενικότερα την βελτίωση της ευεξίας και της ποιότητας ζωή τους

  • Ασκούμενους οι οποίοι χρειάζονται ένα διατροφικό πλάνο το οποίο θα τους βοηθήσει να εφοδιάσουν τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα συστατικά τα οποία  χρειάζονται. Θα φροντίσει για την αναπλήρωση τους και την ενυδάτωση με συμβουλές για χρήση συμπληρωμάτων διατροφής όπου και αν κρίνεται απαραίτητο. Ακόμα θα τους βοηθήσει να προσαρμόσουν το σωματικό τους βάρος στα επιθυμητά επίπεδα.

  • Μέλη ΔΕΠ-Εργαζόμενοι/ες του ΑΠΘ. Με βάση την επιστήμη, η σωστή διατροφή βοηθά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας, στη μείωση του σωματικού βάρους, στην πρόληψη και ανακούφιση από  ασθένεια, στην αύξηση της αθλητικής απόδοσης και την επίτευξη των προσωπικών στόχων όσον αφορά την ευεξία και την ποιότητα ζωής. 

  • Το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ το μήνα για παροχή και παρακολούθηση εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής από εξειδικευμένο διατροφολόγο.

  • Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται μόνο σε μέλη του ΠΓ

 
Το διαιτολογικό γραφείο βρίσκεται στο ΠΓ, σε χώρο εμβαδού 20 τ.μ.(ΦΕΚ Β΄ 919/26-8-1998), και πληροί τους όρους υγιεινής και ασφάλειας.
 Είναι πλήρως εξοπλισμένο με :
Zυγομετρητή
Αναστημόμετρο
Δερματοπτυχόμετρο
Προπλάσματα τροφίμων
Λιπομετρητή
Ηλεκτρονικό Υπολογιστή
Πιεσόμετρο
Κρεβάτι
Χώρο αναμονής .